Då plattformen för bloggen är föråldrad och kommer att föras över till en ny framöver gör jag inga inlägg för än detta är klart. I nuläget vet jag inte när denna överföring sker.

Det som framför allt inte fungerat är länkningen av bilderna men det har även varit andra problem bl.a att ladda upp bilder.

Jag håller även på att skriva en bok som har arbets titeln Bygga Modelljärnväg, den kommer förhoppningsvis att bli klar till hösten.

Efter att ha listat det antal banor jag byggt dök 2 st till upp dessa byggde jag åt 2 killar när jag praktiserade på ett fritidshem. Och eftersom jag älskar att projektera och bygga modelljärnväg så bygger jag en åt en bekant, det blir alltså min nr: 39
Den är med i boken under kapitlet Bygga Stort då den mäter 6,7 x 4,5 m

Det tog drygt två veckor att komma så här långt:

Huvuddelen av rälsläggningen är klar och körfärdig.
Längst bak i mitten av bilden blir det ett industriområde med spåranslutningar. De två mittersta spåren på stationen är 4,8 m långa och bara avsedda för genomgående trafik. Jag lovar er att det ser mäktigt ut när en X2 drar igenom i 180. Perrongerna är
2,4 m långa.
Nu återstår mer grundlig provkörning och inkoppling av signalsystemet. Vi har vänt på det hela så att tågen styr signalerna i stället för tvärt om. Magasinen som är helt öppna rymmer tåglängder på 2,6 m. Det går att komma in med rullstol nästan överallt.